Κάποιοι τρέχουν να κρυφτούν γιατί έχουν λίγη τσίπα πάνω τους, κάποιοι άλλοι «σκληρόκαρδοι» Μητρο-μπο-λίτες παραμένουν αμετανόητοι.

Πρώην υπάλληλος της Pfizer αποκάλυψε πως η Βανέσα Γκέλμαν, διευθύντρια στους τομείς έρευνας, ανάπτυξης και επικοινωνίας της εν λόγω εταιρείας, σε εσωτερικό μήνυμα που απηύθυνε προς το προσωπικό γνωστοποίησε την ακόλουθη «γραμμή» της εταιρείας: «από την πλευρά των υποθέσεων της εταιρείας, θέλουμε να αποφύγουμε να κυκλοφορήσουν παραέξω οι πληροφορίες για τα εμβρυικά κύτταρα. Πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος από την κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών είναι μεγαλύτερος από οποιοδήποτε πιθανό όφελος, ειδικά από κάποια μέλη του γενικού πληθυσμού, τα οποία μπορούν να πάρουν αυτές τις πληροφορείς και να τις χρησιμοποιήσουν εκεί έξω με τρόπους που εμείς δεν θέλουμε

-https://www.youtube.com/watch?v=j1gNZMRoPDg Μαντάτα

Ο δημοσιογράφος Τζέιμς Λαλίνο του Πρότζεκτ Βέριτας βρήκε την Βανέσα Γκέλμαν έξω από το σπίτι της και την ρώτησε γιατί είπε στους υπαλλήλους της να αποκρύψουν από το ευρύ κοινό την πληροφορία ότι χρησιμοποίησαν κυτταρικές σειρές εκτρωμένων εμβρύων, και τι άλλο κρύβουν από το κοινό.

Η Βανέσα Γκέλμαν βάζοντάς το στα πόδια έδειξε ότι έστω κι έτσι έχει μία μικρή συναίσθηση του τί έχει διαπράξει έως τώρα. Την ίδια ώρα εδώ στην Ελλάδα ψάχνουμε με το φανάρι του Διογένη να βρούμε ΕΝΑΝ δεσπότη από τους υποστηρικτές των mRNA σκευασμάτων να βγει και να πει ‘Κάναμε λάθος. Εγκρίναμε τον θάνατο και φέρνουμε και άλλον θάνατο. Σταματήστε το έγκλημα που γίνεται‘.

Τι κι αν μάλλιασε η γλώσσα μας; Τι κι αν τους έφερε στο πιάτο αδιάσειστα στοιχεία ο π. Στυλιανός Καρπαθίου;

Τι κι αν το ομολογούν οι ίδιοι οι υπάλληλοι των εταιρειών; Οι δεσποτάδες αμετακίνητοι έχουνε κλείσει με βουλοκέρι τα αυτιά τους και με την σιωπή τους βάφουν με αίμα τον ολόλευκο χιτώνα του Κυρίου.

Τί δουλειά έχει να στηρίζει η Εκκλησία του Χριστού τις εκτρώσεις; Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει;

Και ενώ τα μηνύματα είναι σαφή ως προς το που βαδίζει η κοινωνία μας εάν η Εκκλησία υποκύψει σε αυτήν την ανθρωποφαγία, οι ίδιοι δεσποτάδες μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ακατανόητα σκοτεινά μηνύματα, τα οποία διαστρέφουν την αλήθεια.

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου σε πρόσφατο κήρυγμα [λίγο μετά το 14] συνέδεσε τον αντιeμβολιασμό με ναζιστικές νοοτροπίες ! Συνδέονται λέει, διότι και η θεωρία του Νίτσε και του Χίτλερ ήθελε να επιβιώσουν οι υγιείς έναντι των αρρώστων. Με τον ίδιο τρόπο ο αντιeμβολιασμός, λέει, δεν υποστηρίζει να eμβολιάζονται οι άνθρωποι όταν έρχονται αρρώστιες για να πεθαίνουν οι άρρωστοι και να ζούνε οι υγιείς !

«Βλέπουμε σήμερα συνεχώς να κυριαρχούν αυτές οι ναζιστικές νοοτροπίες. Και απορώ -και γνωρίζω βέβαια την απάντηση- πώς είναι δυνατόν να συνδέονται οι ναζιστικές νοοτροπίες με τον αντιeμβολιασμό. Και συνδέονται απλούστατα γιατί η θεωρία του Νίτσε και του Χίτλερ είναι να εξαφανιστούν όλα τα αδύνατα στοιχεία μέσα στην κοινωνία για να υπάρξουν οι υγιείς άνθρωποι, η λεγόμενη αρία φυλή. Οπότε δεν χρειάζονται eμβόλια. Να έρχονται αρρώστιες, και να εξαφανίζονται οι άνθρωποι για να παραμείνουν οι υγιείς τελικά

Χαρακτηριστικό είναι το ότι δεν χρησιμοποιεί τον όρο «αντιeμβολιαστές» αλλά τον όρο «αντιeμβολιασμό», σα να θέλει να πει ότι οι ίδιοι οι αντιeμβολιαστές έχουν πέσει θύμα του αντιeμβολιασμού.

Ποιού «αντιeμβολιασμού»;

Οι άνθρωποι που αρνούνται να τρυπηθούν σήμερα με αυτό το πράγμα δεν είναι γενικώς κατά των eμβολίων, είναι μόνο κατά του συγκεκριμένου πειραματικού σκευάσματος και του τρόπου που αυτό επιβάλλεται στους ανθρώπους.Πόσα εκατομμύρια φορές ακόμη πρέπει να το πούμε αυτό; Η χρήση των όρων «αντιeμβολιαστές, αντιeμβολιασμός, eμβολιασμός» κτλ έτσι όπως γίνεται, είναι κακόβουλη, παραπλανητική και άτοπη διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με νέα πειραματική τεχνολογία που επεμβαίνει μέσα στα γονίδια του ανθρώπου και όχι με κάποιο eμβόλιο.

Συνεπώς ο Μητροπολίτης θα πρέπει να βρει άλλη λέξη εάν θέλει να αποτυπώσει την πραγματικότητα με ακρίβεια και να μην παίζει με τις έννοιες.

Είναι εκ του πονηρού αυτή η ορολογία, η οποία θέλει να αποφορτίσει ένα ύποπτο πειραματικό σκεύασμα το οποίο κυκλοφορεί με «άδεια έκτακτης χρήσης» και όχι με κανονική άδεια, την ώρα μάλιστα που κυκλοφορούν γνωστά φάρμακα που σώζουν κόσμο χωρίς παρενέργειες.

Μιλούν για «αντιeμβολιασμό», «αντιeμβολιαστές», «αρνητές των eμβολίων» κλπ για να περάσει απαρατήρητο το νέο πονηρό σκεύασμα που επεμβαίνει στο dna του ανθρώπου.

Μήπως ο «αντιeμβολιασμός» λέει όχι στα γνωστά φάρμακα που ήδη κυκλοφορούν σε άλλες χώρες και θεραπεύουν ανθρώπους με μηδαμινές παρενέργειες;

Λένε οι σημερινοί αποκαλούμενοι «αντιeμβολιαστές» όχι στα ασφαλή και γνωστά φάρμακα που κυκλοφορούν;

Ποιός είναι φίλαυτος λοιπόν; Ποιός έχει ναζιστικές / ευγονιστικές νοοτροπίες; Ποιός θέλει να πεθάνουν όλοι οι άρρωστοι; Οι γιατροί που χάνουν τις δουλειές τους για να πληροφορήσουν τον κόσμο, ή οι άλλοι που για μια καρέκλα (και όποια άλλη «ανταμοιβή») έχουν πουλήσει το τομάρι τους; Είναι φίλαυτος αυτός που κόντρα στην καθεστωτική προπαγάνδα και με κόστος να λοιδορηθεί ή να χάσει τον μισθό του αναδεικνύει τα ασφαλή φάρμακα ή ο άλλος που αποσιωπά τα ασφαλή φάρμακα και υπερασπίζεται τα πειραματικά μπόλια που στέλνουν ανθρώπους στα νεκροταφεία και στα νοσοκομεία;

Δεν ντρέπεται ο Μητροπολίτης που έχει την απαίτηση να γίνουν οι άνθρωποι πειραματόζωα των φαρμακευτικών;

Γράφει ο Μητροπολίτης ότι οι «ναζιστικές νοοτροπίες»! του «αντιeμβολιασμού» λένε ότι «…δεν χρειάζονται eμβόλια. Να έρχονται αρρώστιες, και να εξαφανίζονται οι άνθρωποι για να παραμείνουν οι υγιείς τελικά.» Αφήνοντας στην άκρη αυτήν την ύπουλη γενίκευση του «αντιeμβολιασμού» σε σχέση με τα συγκεκριμένα πειραματικά σκευάσματα, τίθενται ορισμένα ερωτήματα:

Δεν βλέπει ο Μητροπολίτης ότι για τις φαρμακευτικές στην τελική δεν υπάρχουν πουθενά υγιείς άνθρωποι; Δεν βλέπει ότι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ; Δεν βλέπει ότι στην τελική τα περί «ευπαθών ομάδων» λέγονται μόνο για να ξεκινήσουν από κάπου το μπόλιασμα; Τον Γκέιτς που το λέει από την αρχή ότι πρέπει να eμβολιαστούν όλοι στον πλανήτη δεν τον έχει ακούσει; Τον Φάουτσι που είπε πρόσφατα ότι τώρα σκέφτονται να τρυπήσουν και τα μωρά τεσσάρων μηνών δεν τον έχει ακούσει;

Και επιτέλους για ποιά υγεία και ποιούς υγιείς μας μιλάει; Δεν διαβάζει για τα εκατομμύρια των (πρώην υγειών) ανθρώπων που τώρα βασανίζονται από τις παρενέργειες των «σωτήριων» eμβολίων;

Ο βασικός λόγος που η ευγονική «κρύφτηκε» για πολλά χρόνια είναι επειδή είχε συνδεθεί με τον ναζισμό. Γνωρίζει ο Μητροπολίτης ότι οι ευγονιστές eμβολίαζαν «προβληματικούς», όπως τους θεωρούσαν, ανθρώπους και τους στείρωναν «για να μην επιβαρύνουν την κοινωνία»; Πώς είναι δυνατόν να μας τα παρουσιάζει σήμερα όλα ανάποδα; Μήπως να κοιτάξει τους προγόνους ορισμένων από τους σημερινούς υποστηρικτές των m-RNA eμβολίων (π.χ. Μπιλ Γκέιτς) για να δει από που κρατάει η σκούφια τους; Τι θα μας πει όταν διαπιστώσει ότι πολλοί εξ αυτών είναι απόγονοι εκείνων των ευγονιστών;

Είναι δυνατόν να μην βλέπει τα δολοφονημένα αγέννητα παιδιά; Είναι δυνατόν να μην βλέπει τις λεγόμενες «θεραπευτικές εκτρώσεις» στον βωμό της δαιμονικής ψευδοεπιστήμης, και να μιλά για «αδύνατα στοιχεία» μέσα στην κοινωνία που οι «ναζιστικές νοοτροπίες» θέλουν να εξαφανίσουν για την αρία φυλή των υγειών; Η Βανέσα Γκέλμαν που έδωσε εντολή να αποκρύπτονται οι πληροφορίες σχετικά με την χρήση κυτταρικών σειρών εκτρωμένων εμβρύων στα μπόλια της Pfizer δείχνει να έχει λίγη τσίπα πάνω της όταν την πλησιάζει ο ρεπόρτερ. Δεν έχει μούτρα να κοιτάξει τον φακό και τρέχει να φύγει. Οι Μητρο-μπο-λίτες μας τί έχουν πάθει που ακόμη και μετά την Θεία Λειτουργία στέκονται αμετανόητοι με κομπασμό μπροστά στην Ωραία Πύλη για να ξεστομίσουν ασύστολα ψεύδη και να ρίξουν νερό στον μύλο της αντίχριστης νέας τάξης;

Φτάνει στο σημείο ο Μητροπολίτης να δικαιολογήσει τις τακτικές της κυβέρνησης… «για να διασώσει τους πολίτες». Δηλαδή τα χημικά, τις απολύσεις, τους εκβιασμούς, τα πρόστιμα, τις απαγορεύσεις, την αφαίρεση των ελευθεριών και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις αναστολές των χιλιάδων υγειονομικών που δεν δέχονται να γίνουν ινδικά χοιρίδια. Όλα αυτά τα δικαιολογεί αλλά κατά τ’ άλλα «συναντά παντού ναζιστικές νοοτροπίες» !!

«Αυτό όμως, μια ελεύθερη Πολιτεία και μια ελεύθερη κυβέρνηση και μια δημοκρατία δεν το επιτρέπει, και προχωρεί ακόμη και εναντίον των συμφερόντων της προκειμένου να διασώσει τους πολίτες. Ναζιστικές νοοτροπίες συναντώ παντού

Ο Θεός να μας λυπηθεί. Ή πρόκειται για εσκεμμένη διαστροφή της αλήθειας για να δικαιολογήσουν την αμετανοησία τους για την στήριξη που παρέχουν στην εγκληματική πολιτική της Νέας Δικτατορίας, η πρόκειται για σύγχυση και σκοτασμό που επέτρεψε ο Θεός να κυριεύσει τα μυαλά τους.


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.