Από μαθήτρια Λυκείου!

Δεν μπορεί να στε υπερήφανοι και να διαφημίζετε ότι κάνατε την τρίτη δόση.

✅Δεν μπορεί να μην σας ενοχλεί που θα σας είπαν ψέματα, σας έταξαν την ζωή σας πίσω, σας μίλησαν για τείχος ανοσίας, σας έκαναν δωρεάν πειραματόζωα και τώρα σας υποχρεώνουν κάθε τετράμηνο να κάνετε την δόση σας για να απολαμβάνετε κάποια, όχι όλα, αλλά κάποια από τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματά σας

.✅Δεν μπορεί κάποιοι να έκρυβαν τέτοια φασιστική νοοτροπία μέσα τους.

Δεν γίνεται άνθρωποι που γνωρίζω χρόνια να έκρυβαν τέτοια μισάνθρωπα, εκδικητικά συναισθήματα μέσα τους.

Δεν γίνεται να νοιώθετε υπερήφανοι με την επίδειξη πιστοποιητικού προκειμένου να πιείτε καφέ.

Δεν γίνεται να σας μιλάνε για τα παιδιά σας και για τον δυστοπικό κόσμο που ετοιμάζουν για αυτά, με την δική μας, δυστυχώς , συμμετοχή και να λέτε “ε και τι έγινε”.

Δεν γίνεται να σας λένε πότε θα βγείτε από το σπίτι σας, αν θα ακούσετε μουσική, αν θα κάτσετε όρθιοι κι εσείς να νοιώθετε κοινωνικά υπεύθυνοι που το ανέχεστε.

Δεν γίνεται να σας πασάρουν “έξυπνα” – ηλίθια μέτρα κι εσείς να βλέπετε χρησιμότητα.

Δεν γίνεται να χουν βγει σε ΟΛΑ αληθινοί, σε ότι έχουν πει, οι “ψεκασμένοι” επιστήμονες κι όχι μόνο, όρος που με χαρά αποδεχθήκατε και να μην υπάρχει εκ μέρους σας έστω διάθεση αυτοκριτικής

.Δεν γίνεται να καταπίνετε αμάσητα επιχειρήματα προς στήριξη της υποχρεωτικότητας όπως αυτό της ζώνης ασφαλείας ή της απαγόρευσης του καπνίσματος με αυτό της υποχρεωτικής ιατρικής πράξης.

Δεν γίνεται να μην γνωρίζετε λίγη ιστορία και τα φοβερά εγκλήματα που έγιναν εξαιτίας των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων.

✅Δεν γίνεται να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε την επιστήμη από την εμπορευματοποιημένη επιστήμη. Τέτοια γκαβομάρα ποιά;;;;; Δεν γίνεται να λέτε ” πίστη στην επιστήμη “. Μεγαλύτερη χαζομάρα δεν έχω ακούσει.

Δεν γίνεται να μην μπορείτε να κατανοήσετε ότι το κέρδος της φαρμακοβιομηχανίας είναι η δική μας αρρώστια. Όχι ο θάνατος, αλλά η αρρώστια, η ανάγκη χρήσης των προϊόντων τους.Δεν γίνεται να πιστεύετε ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το χάλι στον πλανήτη, για την εξαθλίωση, για τον ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ θάνατο 5,000 παιδιών ΑΠΌ ΠΈΙΝΑ, ξαφνικά θέλουν να σας σώσουν από έναν ιό με θνητότητα 0,20%.

✅Δεν γίνεται να μην έχετε διαβάσει ακούσει ότι κανένας από αυτούς που μας εκβιάζουν και θέλουν να μας σώσουν ΔΕΝ έχει καμία ευθύνη, έχουν απαλλαγεί από ΚΑΘΕ ευθύνη κι ό μόνος τελικά υπεύθυνος είναι ο απλός πολίτης.

Δεν γίνεται να μην σας υποψιάζει αυτό.Δεν γίνεται να βλέπετε δυο μάτια και μια μάσκα, να χετε να δείτε πρόσωπα ανθρώπων μήνες, να μην βλέπετε στους ανθρώπους τα συναισθήματα τους, το πρόσωπο τους και να μην σας νοιάζει. “

=============================================

*** Μπερανζέ versus Μπουρλά: Πώς θα γλυτώσουμε από όλα τα μουρλά; ***

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Κάθε ελληνικό πειραματόζωο θέλει τονΈλληνα κτηνίατρό του Προσέξτε μην μ(π)ουρλα-θείτε! θείτε!"

Οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύονταν ως π ε ι ρ α μ α τ ό ζ ω α που έπρεπε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους και να γίνουν χλεχλέδες του κινητού, του καναπέ και του φραπέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχει η Ελληνική Βικιπαίδεια, ο κύριος Αλβέρτος Μπουρλά, γεννηθείς στη Θεσσαλονίκη, στις 21.10.1961, είναι Έλληνας εβραϊκής καταγωγής διδάκτωρ της Κ τ η ν ι α τ ρ ι κ ή ς Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Συμπέρασμα: Τα ελληνικά πειραματόζωα χρειάζονται τον Έλληνα κτηνίατρό τους.

Διαχρονικά επίκαιρη η στιχομυθία Μπερανζέ και Ζαν στον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο (μτφ.: Γ. Πρωτόπαππας, εκδ. Δωδώνη, Αθήνα 1992, σελ. 126):

ΜΠΕΡΑΝΖΕ: […] Ένας γιατρός είναι πάντα χρήσιμος!

ΖΑΝ: Ξέρω, ξέρω… σου ξεφουρνίζει αρρώστιες που δεν υπάρχουν…

ΜΠΕΡΑΝΖΕ: Το κάνουν για το καλό μας. Η χαρά τους είναι να γιατρεύουνε τους ανθρώπους…

ΖΑΝ: Εφευρίσκουν αρρώστιες, σου λέω… τις εφευρίσκουν.

ΜΠΕΡΑΝΖΕ: Πάω πάσο… πάντως, ακόμα και αν τις εφευρίσκουν, τις θεραπεύουν!

ΖΑΝ: Εγώ μόνο σε κ τ η ν ί α τ ρ ο υ ς έχω εμπιστοσύνη !

Εγώ πάλι, για να μην μ(π)ουρλαθώ, θα μείνω ώς το τέλος Μπερανζέ που θα αμφισβητεί τους πάντες, και προπάντων τους κτηνιάτρους.

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης

================================================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.