ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΩΣ «ΥΑΙΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΦΑΡΜΑΚΩΝ…

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης

Γενικά πιστεύω ότι η πολιτική χαρακτηρίζεται απο ανυπαρξία ηθικής, για αυτό και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, τουλάχιστον με την ως τώρα γνωστή έννοια.

Αυτό επιβεβαιώνεται απο τις αντιδράσεις του πολιτικού συστήματος εναντίον μου, αντιδράσεις που τις διαπιστώνει κάποιος όταν αποτελεί τον στόχο τους.

Αρχικά προσπάθησαν να με χτυπήσουν εντός της υπηρεσίας μου, αλλοιώνοντας την σημασία της λέξεως εξαίρετος…προσέθεσαν το…οριακά εξαίρετος, ολίγον έγγυος δηλαδή.

Στην συνέχεια προσπάθησαν να αποσιωπήσουν την ύπαρξη του Κινήματος 21.

Απέτυχαν.

Έπειτα έστειλαν απο δίπλα τους καλούς τους φίλους της σκουπιδοδημοσιογραφίας και μάλιστα οικογενειακώς.

Απέτυχαν απλά και μόνο διότι απέκλεισα την όποια επαφή με δημοσιογράφους του συστήματος. Επεχείρησαν δια του γνωστού συλλόγου να αμφισβητήσουν την Ιατρική και στρατιωτική μου ιδιότητα, έσπευσαν να με απειλήσουν με κείμενα ανύπαρκτης σοβαρότητος, σήκωσαν βίντεο επιδιώκοντας να συνδέσουν το Κίνημα 21 με αφελείς ακτιβιστές που χαρακτηρίζονται απο εμμονικό φετιχισμό στολών και όπλων της Λαμπρής.

Δεν τα κατάφεραν.

Τα βίντο που σήκωσε το MUGA CHANNEL όχι μόνο δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, αλλά είχαν και αντίθετα αποτελέσματα.
Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.

Έφτασαν στο σημείο να στείλουν, όχι ότι δεν το ήθελε και ο ίδιος, μέλος της ΝΔ και του Ιατρικού Συλλόγου στην εκπομπή της κουτσομπόλας των βαλκανίων, δηλαδή στην Trash-TV, για να ενισχύσει…προσεκτικά όμως, την σοβαρότητα της εν λόγω κυρίας ως προς την επίθεση στο Κίνημα 21 και σε εμένα προσωπικά.

Δεν ξέρω αν ο καλός συνάδελφος διακινδύνευσε να έχει και τετ α τετ με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο επιφανής επιστήμων…
Λίγο προσοχή…

Σήμερα που γράφεται αυτό το άρθρο είδαμε και ένα ακόμα στοιχείο του ήθους των υπαλλήλων των φαρμακευτικών καρτέλ.

Χρησιμοποίησαν τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα για να πιέσουν συναισθηματικά τον απλό κόσμο στην προώθηση των κακών σκευασμάτων, απο τα οποία η μη ΝΔ (διότι αυτό δεν είναι η ΝΔ ), αλλά και το ΚΙΝΑΛ , το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ ο ΜΕΡΑ21 αλλά και η μη Ελ. Λύση (σίγουρα όμως λύση για τα προβλήματα του ιδρυτή, καλό ταξίδι στην κόρη που θα σπουδάσει στο ΛΟΝΔΟΝ ΣΚΟΥΛ ΟΦ ΕΚΟΝΟΜΙΚΣ), κάτι περιμένουν. ΚΑΡΤΕΛ είναι αυτό. Τους έχει βάλει σε…αναμονή.

Ίσως να θέλουν να παρασημοφορηθούν και απο την ΠτΔ….

Η ηθική της Πωλητικής τους είναι αντίστοιχη της ηθικής του…αντιπροέδρου για τον οποίον βέβαια σίγουρα δεν γνώριζε ούτε η μία ούτε η άλλη διατελέσασα Πρόεδρος του ΣτΕ.

Αυτή η ηθική δεν μας αρμόζει.

Αυτό το περπάτημα δεν είναι δικό μας.

Όσο και αν κρύβονται πίσω απο κουστούμια, ψευδοτίτλους, στολές, στημένα ρεπορτάζ, πλαστικές και μπότοξ, η σαπίλα τους από κάτω αυξάνεται και πιέζει για να εκραγεί.

Έκλεισαν όχι τον κύκλο της πολιτικής τους, αλλά τον γύρο και κύκλο του νεκροταφείου.

Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία να καλυφθούν πίσω απο τους αφελείς φετιχιστές που πιστεύουν πως με μια φωτογραφά με σημαίες και φαιοπράσινες, θα σταματήσουν το κακό που μας περιβάλλει. Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η ανηθικότητα των πολιτικών, τσακίζεται απο την ηθική της ψήφου, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως στην Εθνική Δημοκρατία, τα βόλια είναι οι ψήφοι και τα καρυοφίλια είναι οι ψυχές, οι καρδιές και η λογική.

Θα πάρουν όλοι μαζί την απάντηση που τους αρμόζει στην κάλπη.

Ο Θεός να αναπαύσει την Ψυχή του Γιώργου Τράγκα.

Posted by Διηνέκης at Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23, 2021 Labels: ΜΠΕΧΛΗΣ

===================================================

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΣΑΝ !

Γράφει ο Ζώης Μπέχλης


Οι μάσκες, έχουν πέσει. Καταλάβαμε το πώς κινούνται, δεκαετίες τώρα… πρέπει να τα έχουν γραμμένα σε εγχειρίδιο και να το εφαρμόζουν σχολαστικά… ωστόσο, επαναλαμβάνονται με μεγάλη συχνότητα.

Το καθεστώς, θα επιδιώξει να εμφανίσει τους αληθινά αγανακτισμένους – μη προνομιούχους Έλληνες, είτε ως οπαδούς της δεξιάς είτε της αριστεράς. Είτε κομμουνιστές είτε φασίστες.

 Θα επιχειρήσουν να χωρίσουν τον λαό, έτσι ώστε να μην βρεθεί η ξένη άρχουσα τάξη του κεφαλαίου, οι διεθνιστές , οι αντιρατσιστές, απέναντι σ’ ένα εθνικό σώμα γηγενών ξεσηκωμένων πολιτών.

Θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα ιδεολογικά περιττώματα που χαλκεύουν την ιστορία της Ευρώπης επι 75 χρόνια για να διασώσουν για μια ακόμη φορά τους πράκτοτρες των τραπεζιτών, των καρτέλ και των ξένων επενδυτών.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να τους σταματήσουμε.

Πρέπει να αποβληθεί κάθε σχέση με πολιτικές παρατάξεις, δεξιές και αριστερές, να καταγγελθεί ο εποικισμός που τον στηρίζουν άπαντες, να σφυροκοπηθεί η γλυκειά μετριοπάθεια που κρατά τους φοβισμένους στις τάξεις των κομματικών συμμοριών με το πρόσχημα της κυβερνησιμότητας. Απαιτείται να ξεκαθαριστεί πως στο καρτέλ των mRNA δηλητηρίων σιτίζονται και ποτίζονται όλοι οι κομματάρχες, όλα τα πατημένα περιττώματα που επί χρόνια, χωρίς να ξέρουν τι θα πει εργασία, αυγατίζουν τις περιουσίες τους.

Τα δημοσιογραφικά κατακάθια του χαφιεδισμού, τα αφοδεύματα ττων πανεπιστημίων που επαίρονται ως …έγκριτοι, οι ψευδοιεραρχίες των ενστόλων, τα ιερατικά βδελύγματα, όλοι μαζί πρέπει στην συνείδησή μας να τοποθετηθούν απέναντι στον λαό ως εχθροί του.

Είναι εχθροί του λαού και ο λαός είναι η εκδήλωση του έθνους.

Όλοι αυτοί δουλεύοντας για ξένα συμφέροντα, για ιδεολογίες αντεθνικές, για τον εποικισμό και την παράδοση της εξουσίας στην χώρα στα χέρια αλλοεθνών και αλλοφύλων και του  κεφαλαίου, πρέπει να καταγγελθούν για προδοσία του Συντάγματος.

Αυτό μην περιμένετε να γίνει απο την πλαστή ψωροελίτ κάθε είδους ιδιότητας και επαγγέλματος. Αυτή η ψωροελίτ είναι βολεμένη, υποτεταγμένη, ο ρόλος της είναι ο διχασμός για αυτό και είναι μοιρασμένη στις κομματικές συμμορίες, η προδοσία , η δημιουργία ενόχων σε συνεργασία με δικαστές όπως ο γνωστός αντιπρόεδρος. Δουλειά της είναι το άπλωμα της ομίχλης, της ασάφειας, του ψεύδους και μάλιστα με την απαίτηση της μη αμφισβήτισης.

Το είδαμε στην περίπτωση της Πλανδημίας.

Εξευτελίστηκαν ιατροί, σύλλογοι και επιστήμονες, αγνοήθηκαν δεδομένα, κατασκευάστηκαν ανήθικοι νόμοι και χαλκεύτηκαν κατηγορίες, επεβλήθη όχι μόνο λογοκρισία, αλλά και ενοχοποίηση της σκέψης.

Όλο αυτό τώρα, είναι η ώρα να χτυπηθεί. Με την δύναμη του λαού, του απλού ανθρώπου, που θα σταματήσει να φοβάται. Πρέπει να χτυπηθεί με το εργαλείο της Δημοκρατίας, της συμμετοχής του απλού κόσμου στην εκλογική διαδικασία που ό,τι και να γίνει, πλησιάζει. Πρέπει ο απλός ανθρωπος να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν σωτήρες, δεν υφίστανται θεοί της πολιτικής, πρέπει να καταλάβει ότι ήρωας, θα πρέπει να γίνει ο ίδιος για τον αγώνα που ο ίδιος θα αποφασίσει να κάνει. Ναι, υπάρχουν μπροστάρηδες, αλλά μπροστάρηδες μπορούν να είναι όλοι, δεν αρκεί ένας. Απλά, πρέπει όλοι, μα όλοι, να κάνουν αυτό το μικρό βήμα προς τα εμπρός.

ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ._

===========================================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.