Όλοι κατάλαβαν ότι οι m-RNA γονιδιακοί τροποποιητές των εκτρωμένων κυτταρικών σειρών είναι και πνευματικό θέμα, οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι ασυνείδητοι & διαπλεκόμενοι ταγοί της Ελλαδικής Εκκλησίας!

σ.σ. Διαπλεκόμενοι διότι έχουν μετατρέψει την Εκκλησία της Ελλάδος σε «Υπουργείο Κοινωνικοθρησκευτικών Υποθέσεων» της εκάστοτε κυβέρνησης, με τις ανάλογες «απολαβές» βεβαίως-βεβαίως, και ασυνείδητοι διότι όταν δεν αναγνωρίζουν συνείδηση στους άλλους σημαίνει ότι δεν έχουν οι ίδιοι συνείδηση.

Ομιλεί ο π.Στυλιανός Καρπαθίου -συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Δαμιανίδη. [απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος]

«[Στην Αμερική]. Υπάρχει ‘οδηγός’ για την σύνταξη θρησκευτικών αιτημάτων εξαίρεσης σε εμβόλια κατά του κόβιντ-19. Προσέξτε κάτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τα αμερικανικά κολλέγια και πανεπιστήμια και ορισμένοι εργοδότες αρχίζουν να απαιτούν εμβολιασμό κατά του κόβιντ.(αυτό είναι λίγο παλαιότερο αλλά θα δείτε) Ενώ οι ιατρικές εξαιρέσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μία επιστολή από έναν ιατρικό επαγγελματία, υπάρχουν στην Αμερική και θρησκευτικές εξαιρέσεις που δεν απαιτούν την υποστήριξη ενός επίσημου κληρικού ή αναγνωρισμένου θρησκευτικού ηγέτη. Αντίθετα απαιτούν από το άτομο, το κάθε άτομο που ζητεί εξαίρεση, να εξηγήσει, γιατί ειλικρινά οι θρησκευτικές του τοποθετήσεις τον εμποδίζουν να αποδεχθεί την απαίτηση εμβολιασμού του πανεπιστημίου, σχολείου, εργοδότη και ούτω καθεξής.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα στην Αμερική αυτή τη στιγμή να απαλλαγεί κάποιος από τον λεγόμενο εμβολιασμό για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως. Γιατί αυτό δεν το εφαρμόζουν εδώ;

Και όχι μόνον αυτό. Χωρίς να πάρουν την άδεια της προϊσταμένης θρησκευτικής αρχής. Διότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε το εξής: «απαγορεύω σε κάθε ιερέα να δώσει χαρτί ότι τα εμβόλια είναι ασύμβατα με την χριστιανική πίστη».

Αυτό το καταργεί η αμερικανική νομοθεσία και λέει ότι ο κάθε ένας προ-σω-πι-κά, σαν πιστό μέλος μιας Εκκλησίας, ενός θρησκεύματος, θα μπορέσει με απλά λόγια να καταθέσει ένα έγγραφο, μέσα από το οποίο να δικαιολογεί ότι είναι ασύμβατη με την συνείδησή μου η πράξη αυτή. Και τότε απαλλάσσεται.

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν ένα τεράστιο θέμα το οποίο ανοίγεται;

Και αναφέρονται σε Χριστιανούς, σε Ιουδαίους, σε Βουδιστές, σε μουσουλμάνους και ούτω καθεξής. Και μάλιστα η σχετική αυτή οδηγία λέει το εξής: γράψτε το μόνοι σας. Δεν θα υπάρχουν κλισέ αναφορές συνειδήσεως. Εγώ έτσι αισθάνομαι, αυτό πιστεύω, εκεί στηρίζεται αυτό που πιστεύω, δεν πρέπει να εμβολιασθώ.

Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να τα συνειδητοποιήσουν οι κύριοι αυτοί για να ειρηνεύσει επιτέλους αυτός το τόπος;»

-https://www.youtube.com/watch?v=r1AC4_OJ44A&t=178s

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

======================================================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.