ΟΧΙ στο Καρτελ του Θανατου. ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΒΑΛEΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ

Δεν θα μας πεθάνουν. Και Το εμβόλιο του Εφιαλτάκη δεν θα το κάνουμε και δεν θα πληρώσουμε το παράνομο πρόστιμο. Και όσοι δημόσιοι Υπάλληλοι υπηρετήσουν τον Εφιαλτάκη θα πάνε φυλακή για παράβαση καθήκοντος. Να τι πρέπει να κάνουμε.

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. 

Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ                        Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ

 Το πρόστιμο  των 100 ευρώ πρέπει  να το βεβαιώσει η  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΕ  , (ΗΔΙΚΑ ΑΕ, οδός Λυκούργου 10 ,Αθήνα 10551   email info@idika.gr

Σύμφωνα με τον Νόμο είναι υποχρεωμένη τους μεν κάτω των 70 να μας ενημερώσει ηλεκτρονικά τους δε άνω των 70 εγγράφως.

 Η ειδοποίηση θα πρέπει να αναφέρει τις διατάξεις που έχουμε παραβιάσει. 

Εντός  5 εργασίμων ημερών πρέπει να απαντήσουμε στο info@idika.gr και να διατυπώσουμε τις αντιρρήσεις μας .

 Η αντίρρηση μας θα αναφέρει ότι δεν έχουμε παραβεί καμιά από τις αναφερόμενες διατάξεις και ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με το συγκεκριμένο προϊόν είναι παράνομος γιατί παραβιάζει την ευρωπαϊκή αντιμονοπωλιακή νομοθεσία  και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την ΕΣΔΑ. Επικαλούμεθα επίσης τις θρησκευτικές πεποιθήσεις μας  και τη γνώμη των γιατρών μας οι οποίοι «φοβούνται τις συνέπειες και δεν  βεβαιώνουν εγγράφως αυτό που μας συνιστούν προφορικά», και θα τονίζουμε ότι οι υπάλληλοι της ΗΔΙΚΑ.ΑΕ που θα μας επιβάλουν το παράνομο πρόστιμο έχουν ποινική ευθύνη και διότι παραβίασαν τα προσωπικά μας δεδομένα και διότι παρέβησαν τον νόμο.

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ, θα πρέπει να μας απαντήσει  ότι εξέτασε τις απόψεις μας και ότι είτε τις δέχεται είτε ότι προχώρησε στον οριστικό καταλογισμό του προστίμου και το διαβίβασε στην  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) , για να το εισπράξει.

Μόλις η ΑΑΔΕ μας καταλογίσει το κατοστάρικο θα πρέπει να μας ενημερώσει. Είτε γραπτά είτε ηλεκτρονικά. Τότε θα έχουμε προθεσμία να διατυπώσουμε την αντίρρηση μας. Στην οποία εάν δεν έχει προηγηθεί η ενημέρωση από την ΗΔΙΚΑ ΑΕ, θα λέμε ότι ο καταλογισμός του Προστίμου είναι απολύτως παράνομος διότι η ΗΔΙΚΑ  δεν μας έδωσε το δικαίωμα να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας.  

Εάν έχει προηγηθεί ο διάλογος με την ΗΔΙΚΑ, ΑΕ θα τονίζουμε ε ότι δεν χρωστάμε τίποτα και ότι ο καταλογισμός του προστίμου είναι καταχρηστικός και παράνομος.

Μετά την απάντηση της ΑΑΔΕ  εφόσον απορρίψει την αντίρρηση μας αρχίσει η περίοδος των 60 ημερών για την προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Υποδείγματα για τις προσφυγές θα αναρτηθούν καθώς και υποδείγματα για τις αντιρρήσεις μας.

Πρακτικά θα έχουν γίνει οι εκλογές και ο Εφιαλτάκης θα έχει εισπράξει τα Καρύδια μας. 

ΜΗΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΒΑΛEΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ.ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ

=======================================================

=======================================================

ΕΠΙΣΗΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ – Iatronet

https://www.iatronet.gr › 1077-exodikoengeDOCΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ … και έναντι κάθε άλλου υπευθύνου, ενώπιον κάθε αρμόδιας Εισαγγελικής και Δικαστικής Αρχής.

========================================================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.