Σύμβουλος Κ.Σβαμπ: «Πλέον μπορούμε να ελέγξουμε ηλεκτρονικά τους ανθρώπους όπως κάνουμε στα ζώα» (βίντεο)

pronews.gr

«Έχουμε την τεχνολογία για να ελέγχουμε την σκέψη των ανθρώπων – Τέλος η ανθρώπινη βούληση» είπε ο Yuval Noah Harari

Ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ είπε σε πρόσφατη ομιλία του ότι μπορούν πλέον να χακάρουν τους ανθρώπους! 

«Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν», δήλωσε.

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ΚGB και στο πώς παρακολουθούσε αυτή τους ανθρώπους, λέγοντας ότι «πλέον η τεχνολογία δίνει την ευκαιρία να ελέγχουν μέχρι και τις σκέψεις των ανθρώπων, ακόμα και τι θα ψηφίσουν, αν όχι τώρα σε 10 χρόνια θα είναι έτοιμη αυτή η τεχνολογία». 

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος είχε πει ότι η ελεύθερη βούληση τέλειωσε:

«Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα μου, συνεπώς οτιδήποτε επιλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ αυτό είναι η ελεύθερή μου βούληση, αυτό τελείωσε!

Η ελεύθερη βούληση τελείωσε. Τέρμα. Σήμερα διαθέτουμε την τεχνολογία για να χακάρουμε τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Ναι, τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα. Τα πάντα παρακολουθούνται.

Σ’ αυτήν την περίοδο κρίσης, οφείλεις να ακολουθείς την επιστήμη», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα είχε αναφερθεί και στον κορωνοϊό και στο πώς επέστρεψε στην ελίτ να επιβάλλει μέτρα που ο κόσμος δεν θα δεχόταν υπό κανονικές συνθήκες.

«Λένε ότι ποτέ δεν πρέπει να αφήνεις μια κρίση να πάει χαμένη, υπό φυσιολογικές συνθήκες ο κόσμος δεν θα συμφωνούσε με αυτό.

Οι άνθρωποι μπορεί σε 100 χρόνια να αναγνωρίσουν την πανδημία του κορωνοϊού ως τη στιγμή που ένα νέο καθεστώς πήρε τον έλεγχο. Ειδικά η παρακολούθηση μέσα στο ίδιο το σώμα η οποία θεωρώ ότι είναι ίσως η πιο σημαντική εξέλιξη του 21ου αιώνα, είναι αυτή η ικανότητα να χακάρουμε ανθρώπινα όντα. Να πηγαίνουμε υποδόρια, να συλλέγουμε βιομετρικά δεδομένα, να τα αναλύουμε και να κατανοούμε τους ανθρώπους καλύτερα απ’ όσο καταλαβαίνουν αυτοί τους εαυτούς τους. Αυτό πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό γεγονός του 21ου αιώνα».

ΣΧΟΛΙΑ

Φαίη

Με κάτι τέτοιους βρίσκεται κανείς σε δίλημμα. Από την μία λέει να μην ασχοληθεί για να μην δηλητηριάσει την ψυχή του αλλά να ασχοληθεί μόνο με πνευματικά θέματα για να θρέψει την ψυχή του.. Από την άλλη λέει, αν δεν μιλήσω θα αποθρασυνθούν. Νομίζω ότι οι Άγιοι έχουνε κατά καιρούς υποστηρίξει και τις δύο θέσεις. Βέβαια όταν η διαστροφή και η ξετσιπωσιά ξεπερνούν τα όρια, τότε δεν αντέχει ο άνθρωπος ούτε να τους ακούει, ούτε να τους διαβάζει, ούτε να τους βλέπει, ούτε να τους σχολιάζει. Κάνουνε κακό στην ψυχή του. Νομίζω ότι αν δεν έχουμε ήδη φτάσει σε αυτό το σημείο είμαστε πολύ κοντά. Δεν αντέχει η ανθρώπινη καρδιά τούτη την κατάντια του ανθρώπου.

Δηλαδή το λένε πλέον και απροκάλυπτα, τόσο θράσος και τόση σιγουριά…

Νεοπτόλεμος Sotos Μια χαρά ελέγχουν τη σκέψη, μέσω παραπληροφόρησης και συνεχόμενης προπαγάνδας, ούτως η άλλως ο σκοπός της προπαγάνδας πάντα ήταν η αλλαγή σκέψης για κάποιο θέμα.
Άσε που το βλέπουμε ολοζώντανα στο ελαδισταν, δηλαδή εσύ όλη αυτή την αποχαυνωση πως την εξηγείς;

Sotos Νεοπτόλεμος Η αποχαύνωση δεν είναι παρά η παθητική αντίδραση του ανθρώπου σε γεγονότα, έχοντας ελπίδα ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Όταν όλοι καταλάβουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση καλυτέρευσης της ζωής, τότε θα δεις άλλα πράγματα…Ακόμα ελπίζουν/με όμως.

Εποχή Τρέλας/20η δόση ενας διεστραμμένος τη διαστροφή τη θεωρεί φυσιολογική.Αντε πείσε έναν παιδεραστή ότι είνα κακό να πηδάει παιδάκια ! Δε το δέχεται ! Το θεωρεί υψηλή τέχνη.

Alex ΘεόςΑντιΝέαςΤάξης •Το πιστοποιητικό θέλουν να επιβάλλουν και όχι το εμβόλιο. Όσοι έχουν μυαλό το έχουν καταλάβει. Το πιστοποιητικό είναι ο προθάλαμος για το ψηφιακό χρήμα, και το social credit system, δηλαδή την ψηφιακή υποδούλωση

====================================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.