Έγγραφο της Pfizer επιβεβαιώνει αποβολές ακόμη και μέσω δερματικής επαφής με εμβολιασμένα άτομα

Εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, γυναίκες έχουν αναφέρει ότι υπέστησαν προβλήματα ακανόνιστης αιμορραγίας/θρόμβωσης μετά τη λήψη ενός από τα προϊόντα mRNA κατά της Covid. Αυτό προστίθεται σε εκατοντάδες άλλες αναφορές αποβολών. Ωστόσο, σύμφωνα με τις αναφορές, καθώς και ένα έγγραφο της ίδιας της Pfizer, αυτό συνέβη όχι μόνο μετά τον εμβολιασμό, αλλά ακόμη και μετά την επαφή με εμβολιασμένους ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος του ABC7, Kate Larsen, έθεσε επίσης το ζήτημα του τρόπου με τον οποίο το “εμβόλιο” Covid επηρεάζει τον εμμηνορροϊκό κύκλο των γυναικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία έλαβε χιλιάδες απαντήσεις από γυναίκες που ανησυχούσαν.

Έκανα τον 1ο εμβολιασμό COVID-19 τον Ιανουάριο, ακολουθούμενο από τον 2ο τον Φεβρουάριο, και από τότε είχα ακατάσχετη αιμορραγία με θρόμβους. Αυτός ο μήνας Απρίλιος ήταν ο πιο σοβαρός.

Έκανα το εμβόλιο Moderna τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο και δεν είχα περίοδο για 3 μήνες. Έκαναν αρκετές εξετάσεις αίματος, τεστ εγκυμοσύνης και υπερηχογραφήματα, αλλά όλα ήταν φυσιολογικά. Τότε, τελικά, στις 4 Απριλίου, μου ήρθε η περίοδος και ήταν πολύ βαριά για τις τελευταίες 22 συνεχόμενες ημέρες.

Γνωρίζουμε επίσης από τις εβδομαδιαίες αναφορές της βρετανικής κυβέρνησης για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των προϊόντων Covid που αναφέρονται στο σύστημα κίτρινης κάρτας MHRA ότι οι γυναίκες χάνουν τα μωρά τους μετά τη λήψη ενός από τα “εμβόλια” Covid. Στη 13η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί έως τις 21 Απριλίου 2021, οι αποβολές ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις 100.

Υπό το πρίσμα αυτών των αναφορών, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και ανησυχητικό το γεγονός ότι ένα έγγραφο της Pfizer με τίτλο “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTH INDIVIDUALS” υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο, το οποίο αφορά την πιθανότητα “διασποράς του εμβολίου mRNA“, όπου είναι δυνατόν να υποστούν ανεπιθύμητη ενέργεια άτομα που έχουν βρεθεί κοντά σε κάποιον που έχει λάβει το εμβόλιο mRNA των BioNTech/Pfizer.

Η ενότητα 8.3.5 του εγγράφου περιγράφει πώς η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού στη δόση mRNA της Pfizer κατά τη διάρκεια των μελετών θα πρέπει να αναφέρεται στο τμήμα ασφάλειας της Pfizer εντός 24 ωρών από τη στιγμή που ο ερευνητής θα το αντιληφθεί. Αυτό είναι περίεργο, διότι οι έγκυες γυναίκες/νέες μητέρες δεν ήταν και δεν είναι μέρος των μελετών ασφάλειας. Το έγγραφο περιγράφει λεπτομερώς ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο θα διασφαλιστεί απολύτως ότι καμία έγκυος γυναίκα δεν θα συμπεριληφθεί κατά λάθος στη μελέτη. Απαιτείται ακόμη και σεξουαλική αποχή. Πώς μπορούν λοιπόν να εκτεθούν;

Η Pfizer επιβεβαιώνει ότι η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν διαπιστωθεί ότι μια γυναίκα είναι έγκυος και έχει περιβαλλοντική έκθεση στο εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το έγγραφο αναφέρει ότι η περιβαλλοντική έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού εκτεθεί κατά τη διάρκεια της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής. Ή εάν ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που εκτέθηκε τη περίοδο της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής εκθέσει στη συνέχεια τη σύντροφό του πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

Με απλά λόγια, η Pfizer παραδέχεται σε αυτό το έγγραφο ότι είναι δυνατόν να εκτεθεί ένα άλλο άτομο στο εμβόλιο mRNA κατά της covid απλώς και μόνο αναπνέοντας τον ίδιο αέρα ή αγγίζοντας το δέρμα του ατόμου που έχει εμβολιαστεί.

Η Pfizer επιβεβαιώνει επίσης ότι είναι δυνατόν να μολυνθεί ένα μωρό με το εμβόλιο mRNA μέσω του θηλασμού, ακόμη και αν η μητέρα δεν έχει εμβολιαστεί. Αναφέρουν ότι αυτό είναι και πάλι δυνατό μέσω περιβαλλοντικής έκθεσης, όταν η μητέρα βρεθεί να θηλάζει ένα βρέφος αφού έχει εκτεθεί κατά τη διάρκεια της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής.

Η Pfizer επιβεβαιώνει επίσης στην ενότητα 8.3.5.3 του εγγράφου ότι μπορεί να εμφανιστούν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από “έκθεση κατά τη διάρκεια της εργασίας”. Το έγγραφο εξηγεί ότι η επαγγελματική έκθεση συμβαίνει όταν ένα άτομο έρχεται σε απρογραμμάτιστη άμεση επαφή με την παρέμβαση της μελέτης και αναφέρει ότι αυτό “μπορεί να έχει ή να μην έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ανεπιθύμητου συμβάντος”.

Οι γυναίκες εμφανίζουν τις περισσότερες παρενέργειες

Αυτό που θα έπρεπε να προβληματίσει τους γυναικολόγους και τους ιατρούς γενικότερα είναι το γεγονός ότι στις γυναίκες εμφανίζεται ο αριθμός ανεπιθύμητων ενεργειών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σχεδόν το 70% όλων των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών εμφανίζονται στις γυναίκες.

Οι αναφορές ανα φύλο για το σκεύασμα των BioNTech/Pfizer

Τα δεδομένα που συνεχίζονται να δημοσιεύονται και να διαρρέουν αποδεικνύουν τις ανεπανόρθωτες ζημιές και βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό που ανεύθυνοι-υπεύθυνοι υποβάλλουν δια της βίας στη κοινωνία.
Μιλάμε για ριζικές αλλαγές στη γενεαλογική δομή του ανθρώπου, με άμεση παρέμβαση στη φυσική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Και όμως, οι “ειδικοί”, που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αμφισβητήσει ή ακόμα και να κινηθεί νομικά εναντίον τους για τις ασταμάτητες ασυναρτησίες και ψεύδη που εδώ και καιρό αναφέρουν, συνεχίζουν να προτείνουν τον “ασφαλή” και “αποτελεσματικό” εμβολιασμό, χωρίς βέβαια να μας απαντάνε στα ατελείωτα ερωτήματα που τους θέτουμε.

Ποιος ωφελείται στο τέλος από τη μαζική χρήση αυτών των πειραματικών φαρμακευτικών προϊόντων; Η υγεία του κοινωνικού συνόλου πάντως σίγουρα όχι. Και οι “ειδικοί” το γνωρίζουν. Απλά αρνούνται να παραδεχτούν ότι οι αποφάσεις τους έχουν κοστίσει και θα συνεχίζουν να κοστίζουν χιλιάδες ζωές.
Πόσους έσωσαν και πόσους έβλαψαν/σκότωσαν τελικά τα προϊόντα αυτά;

Σε συνεργασία με τον Dr. Peter F. Mayer

Ημερομηνία δημοσίευσης:05.04.2022

Πηγή Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία Ε.Υ.Ε.

=============================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.