«Τσακίζει κόκκαλα» υγειονομικός σε απεργία πείνας: «Είμαστε ελεύθεροι – Δεν υποχωρούμε ακόμη και αν πεθάνουμε»

Συγκλονίζει η ομιλία της Ζωής Βαγιοπούλου – «Έχουμε το Θεό μαζί μας»

Μια συγκλονιστική ομιλία έκανε έξω από τη Βουλή η Ζωή Βαγιοπούλου, μια από τους πέντε ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας. Τα λόγια της «τσακίζουν κόκκαλα», καθώς αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται επί 18 (17 όταν έγινε η ομιλία) ημέρες σε απεργία πείνας.

Υγειονομικός: Δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικό για την ελευθερία

Η ομιλίας της Ζ.Βαγιοπούλου 

« 17 ημέρες απεργία πείνας για το δικαίωμα στην εργασία, η εργασία είναι δικαίωμα, δεν θα μας το στερήσει κανένας. Είμαστε 7.500 οικογένειες υγειονομικών έξω από το ΕΣΥ, το δημόσιο ΕΣΥ που το πλήρωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας και έχουμε δικαίωμα εμείς και τα παιδιά μας σε αυτό και είμαστε έξω με μόνιμες αποφάσεις κατά παρέκκλιση του Συντάγματος και στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.

Παντού σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει τα μέτρα πίσω γι’ αυτόν τον ιό, εδώ στην Ελλάδα εμμονικά υπάρχουν αποφάσεις που επιμένουν να μας κρατάνε ανελεύθερους, είμαστε και θα είμαστε ελεύθεροι, δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά για να είμαστε ελεύθεροι. Το εμβόλιο έπεσε σαν βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας.

Από πότε η ελληνική οικογένεια αποφάσισαν ότι πρέπει να διαλυθεί και ποιον ρώτησαν ; Εμείς έχουμε το Θεό και τις προσευχές των ανθρώπων μαζί μας , εισπράττουμε την αγάπη. Φωνή θέλουμε να φτάσει σε εσάς , είμαστε πολλοί και είμαστε πιο δυνατοί , θα τα καταφέρουμε και εάν χρειαστεί να πεθάνουμε δεν υποχωρούμε »!

======

https://rumble.com/vzykof-60399663.html

ΒΕΡΟΛΙΝΟ. Η κάτω βουλή της Γερμανίας καταψήφισε την Πέμπτη το νομοσχέδιο που επέβαλε σε όλους  τους ηλικίας 60 ετών και άνω να εμβολιαστεί κατά του COVID-19 . Το αποτέλεσμα αποτελεί προσωπική ήττα  για τον Φαλακρό -Καγκελάριο Όλαφ Σολτς. 

 Η εκστρατεία εμβολιασμού της Γερμανίας φράκαρε  με περίπου το 76,6% του πληθυσμού της Γερμανίας να έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση  ενω σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία έχει εμβολιαστεί το 80%. 

Η διακομματική πρόταση απαιτούσε από τους πολίτες ηλικίας 60 ετών και άνω να εμβολιαστούν από τις 15 Οκτωβρίου. Από τους 683 βουλευτές που ψήφισαν, οι 378 καταψήφισαν το νομοσχέδιο και οι 296 υπέρ, προκαλώντας επευφημίες από την Αλτερνατίβα (AfD). Ήταν μια ελεύθερη ψηφοφορία, με τους νομοθέτες να μην τους λένε να ακολουθήσουν τις κομματικές γραμμές. Ωστόσο, η ήττα αποτελεί οπισθοδρόμηση για τον Σολτς, ο οποίος είχε καλέσει ακόμη και την υπουργό Εξωτερικών του, Αναλένα Μπάερμποκ, να αποχωρήσει από συνεδρίαση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες για να επιστρέψει για την ψηφοφορία. 

 Ο Σολτς αναγκάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα να αποσύρει τα σχέδια για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για άνω των 18 ετών, καθώς δεν μπορούσε να συγκεντρώσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

Η αποτυχία του νομοσχεδίου αντικατοπτρίζει την προκλητική δυναμική χάραξης πολιτικής του κυβερνώντος συνασπισμού, ο οποίος αποτελείται από τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς, τους Πράσινους και τους φιλελεύθερους Ελεύθερους Δημοκράτες που διαφωνούν σε πολλά ζητήματα. 

Η επιβολή εμβολιασμών στους πολίτες παραβιάζει το δεύτερο άρθρο του συντάγματος, το οποίο εγγυάται τον έλεγχο των πολιτών στα σώματά τους, υποστήριξε η εισήγηση του AfD. Η Αυστρία ανέστειλε τον προηγούμενο μήνα την εντολή της για εμβόλια, έξι ημέρες πριν την έναρξη επιβολής προστίμων για παραβιάσεις, λόγω ανησυχιών για παραβίαση δικαιωμάτων. 

Απριλίου 07, 2022

===========================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.