Γκάνγκστερ

από τον Antonio Catalano – 22/08/2022

Γκάνγκστερ

Πηγή: Antonio Catalano

Είναι σαφές ότι η ποταπή επίθεση που σκότωσε την Darya Dugina είχε στο στόχαστρο τον Alexander Dugin, τον πατέρα της αείμνηστης Darya, ο οποίος μόλις την τελευταία στιγμή πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα της αντί για το δικό της. Η Darya Dugina ήταν κοινωνικά δεσμευμένη, πτυχιούχος φιλοσοφίας, δημοσιογράφος (τον τελευταίο καιρό ερευνούσε τη χρηματοδότηση της Open Society για «ελεύθερους» bloggers).
Ποιος είναι ο υποκινητής αυτής της άθλιας τρομοκρατικής ενέργειας; Λοιπόν, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταλάβουμε ότι όλα αναφέρονται (ανεξάρτητα από το ποιοι είναι οι υλικοί εκτελεστές) στο ποιος διευθύνει και διαχειρίζεται την ουκρανική υπόθεση με την κλίκα Zelensky.

Εμείς οι Ιταλοί γνωρίζουμε καλά τα δημοκρατικά μέσα που χρησιμοποιούμε εδώ για να μας πείσουν: από τη σφαγή της Portella delle Ginestra (1947), μέχρι την επίθεση στον Enrico Mattei, τη σφαγή στην Piazza Fontana (1969), τη σφαγή του Gioia Tauro (1970), Piazza Η σφαγή της della Loggia (1974), η σφαγή του Italicus (1974), η σφαγή του σταθμού της Μπολόνια (1980) … και ο Moro, και ο Falcone και ο Borsellino, και ο Mani Pulite και … Οι εντολείς πάντα ίδιοι, εκτός από μυστήρια και άλυτες υποθέσεις. Οι ίδιοι που επιμένουν να μην θέλουν να αναγνωρίσουν ότι η αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του κόσμου έχει τελειώσει για αυτούς,
Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι φιλόσοφος, σχεδόν όλος ο Τύπος ( το «Il Fatto Quotidiano» δεν ευδοκιμεί καν να αναφέρει τα σοβαρά νέα στην αρχή ) χαίρεται να τον ορίζει ως ιδεολόγο του Πούτιν. Ξεχάστε αυτήν την ευτελισμό για τη χρήση και την κατανάλωση ενός τηλεκατευθυνόμενου όχλου. Ανεξάρτητα από το πώς μπορεί να αξιολογηθεί η περίπλοκη σκέψη του Ρώσου φιλοσόφου, ο Ντούγκιν είναι ο θεωρητικός της σύγκρουσης μεταξύ του ιμπεριαλιστικού προοδευτισμού και της «συντηρητικής επανάστασης».

Στο βιβλίο του «Theory of the Unipolar World» η κεντρική λέξη είναι η πολυπολικότητα. Πολυπολικότητα με γεωπολιτική, πολιτιστική, θρησκευτική, αξιακή, οικονομική έννοια. Μόνο μια νέα «πολυπολική παγκόσμια τάξη» λέει ο Ντούγκιν στο βιβλίο, μπορεί να αντιταχθεί στην ενιαία σκέψη, την παγκόσμια ομοιομορφία και την αμερικανοκεντρική μονοπολικότητα. Ο Ντούγκιν υποστηρίζει την ιδέα μιας ανθρωπότητας που αποτελείται από πολλούς κυρίαρχους πόλους λήψης αποφάσεων, το καθένα αντιστοιχεί στον δικό του πολιτισμό αναφοράς, το καθένα προικισμένο με το δικό του σύστημα αξιών σύμφωνα με τις δικές του ιστορικές και πολιτιστικές ρίζες. Μόνο αυτή η νέα πολυπολική τάξη πραγμάτων θα μπορέσει να εγγυηθεί τον σεβασμό των ταυτοτήτων, των παραδόσεων και της αυτοδιάθεσης των λαών, με την πεποίθηση ότι η πολλαπλότητα και η διαφορετικότητα πρέπει να κατανοηθούν ως πλούτος και θησαυρός και όχι ως λόγος για την εξάλειψη των συγκρούσεων.

Για τον Ατλαντισμό ο Ντούγκιν είναι ένας «συμβολικός» εχθρός, επομένως πρέπει να σκοτωθεί. Καμία θρησκευτική αρχή δεν έχει εκδώσει φετβά κατά του Ρώσου φιλοσόφου, η δημοκρατία δεν χρειάζεται αυτά τα αρχαϊκά συστήματα. Όπως θα το είχε η μοίρα, η καημένη η Darya Dugina πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα της τη λάθος στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη!

========

Βράζει η Μόσχα. Πολιτικοί, διανoούμενοι, δημοσιογράφοι θεωρούν εγκέφαλο της δολοφονίας της κόρης του Ντούγκιν το Ζελένσκι και απαιτούν να βομβαρδιστούν τα κέντρα λήψη αποφάσεων Ουκρανίας.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το θάνατο της Daria Dugina κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν από τρομοκρατική βομβιστική επίθεση: Ο συγγραφέας Zakhar Prilepin κατηγόρησε τον Zelensky για το θάνατο της 30χρονης Darya. Σύμφωνα με τον Prilepine, ο Ουκρανός πρόεδρος “έδωσε το πράσινο φως για τη δολοφονία”.

Ο επικεφαλής του DPR, Denis Pushilin,δήλωσε πως η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από Ουκρανούς τρομοκράτες.

Σ΄απάντηση η αρχισυντάκτρια του RT, Margarita Simonyan, απαίτησε να βομβαρδιστούν τα κέντρα λήψης αποφάσεων των Ουκρανών. Ο βουλευτής Andrei Klishas ζήτησε την εκτέλεση των τρομοκρατών που παγίδευσαν το μοιραίο όχημα. Ο Volodymyr Rogov, μέλος του κυρίου Συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Zaporizhzhya, δήλωσε πως τρομοκράτες Ουκρανοί παγίδευσαν το αμάξι και πρότεινε τη δολοφονία των εκπροσώπων μιας τέτοιας ιδεολογίας.

”Είναι προφανές ότι αυτή η τρομοκρατική ενέργεια προετοιμαζόταν για τον Ντούγκιν. Είναι επίσης προφανές ότι από σήμερα ξεκινούν τρομοκρατικές επιθέσεις και στη Μητροπολιτική Πρωτεύουσα, από σήμερα δεν υπάρχουν πλέον ασφαλή μέρη. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε τη χώρα είναι να καταστρέψουμε τον φυσικό μας εχθρό που κάθεται στο Κίεβο, στο Ντνεπροπετρόφσκ, στο Χάρκοβο, στο Νικολάεφ, στην Οδησσό και σε άλλες ρωσικές πόλεις.”(μουσικός Akim Apachev)

« Αν επιβεβαιωθεί η εκδοχή για ουκρανική ανάμειξη […] και επαληθευθεί από τις αρμόδιες αρχές θα πρόκειται για την πολιτική τρομοκρατίας του κράτους που έθεσε σ΄εφαρμογή το καθεστώς Κιέβου  », στο Telegram η Maria Zakharova.

Η έκρηξη αυτοκινήτου, που σκότωσε την κόρη του Αλεξάντερ Ντούγκιν, ήταν προσχεδιασμένη και είναι κατά παραγγελία – Σ.Κ

Ο φίλος της Ντάρια Ντούγκινα, Σεργκέι Αλεξάνροφ, είπε ότι ο θάνατός της ήταν απόπειρα κατά της “πολιτικής της θέσης και των πατριωτικών της απόψεων”

Η Daria Dugina (Platonova) ήταν γνωστή ως δημοσιογράφος και συμμετείχε σε πολιτικά talk-shows,πολιτική επιστήμονας . Υποστήριξε την ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία και την κάλυπτε. Είχε περιληφθεί στη λίστα κυρώσεων Αγγλίας και του ΥΠΕΞ ΗΠΑ!

Η Ντάσα γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1992. Το 2015 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας. Μετά από αυτό, μαζί με τον πατέρα της, έδωσε διαλέξεις για τη φιλοσοφία και τις πολιτικές επιστήμες, εργάστηκε ως πολιτικός παρατηρητής για το Διεθνές Ευρασιατικό Κίνημα, που ιδρύθηκε από τον Alexander Dugin.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Daria Dugina εργάστηκε στο Tsargrad. Οδήγησε το πρόγραμμα “Our Point of View” και σχεδίαζε να επιστρέψει ξανά στον αέρα στο “First Russian”. Πρόσφατα επέστρεψε από το Azovstal της Μαριούπολης.

dimpenews.com

=======

Την παραμονή της τρομοκρατικής επίθεσης η κρατική Ουκρανική τηλεόραση είχε εκπομπή λίβελο κατά Αλεξάντερ Ντάγκιν!

Ο Ζελένσκι είναι ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης αφού σύμφωνα με FSB εκτελέστηκε από Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες!

Την παραμονή της τρομοκρατικής επίθεσης που είχε σαν θύμα την κόρη του διάσημου Πολιτειολόγου Ντάγκιν την Darya Dugin που σκοτώθηκε μέσα στο αμάξι του πατέρα της η δημόσια κρατική τηλεόραση Ουκρανίας “1 + 1” στην εκπομπή της “Groshi” μετέδωσε μια ιστορία αφιερωμένη στον Alexander Dugin. Στην ιστορία αυτή αποκαλούσαν τον Dugin το μυαλό του Poutine,τον ιδεολόγο του ρώσικου πολιτισμού και διατείνονταν ότι ελέγχει τον Πούτιν. ( BM)

Δεν υπάρχουν τέτοιες συμπτώσεις. Θεωρητικοποίησαν το έγκλημα ιδεολογικοποίησαν τη δολοφονία προς νομιμοποίηση. Ο Zelensky και οι συνεργοί του επέλεξαν ένα στόχο. Υπεύθυνοι και ένοχοι !

dimpenews.com

ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ . ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ . ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ , ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ . Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ , ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ , ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ , ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ , ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ , ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ . ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ .

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ , ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΩΣ , ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ , ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ , ΤΗΣ ΑΙΤΙΩΔΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΨΕΥΔΟΣΟΦΟΙ . ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ . ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .

Αναρτήθηκε από amethystos

===================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.