19.09.1956 – Ποσοι τους θυμουνται,,,,, Ποσοι παρακολουθησαν την κηδεια της “Αλισαβου” ,,,,,


1956
. Ο Χάρντινγκ απέρριψε την αίτηση χάριτος για τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ  Μιλιτιάδη Κουτσόφτα, Στέλιο Μαυρομμάτη και Ανδρέα Παναγίδη και διέταξε τον απαγχονισμό τους.  Η κυβέρνηση των Αθηνών σφύριζε αδιάφορα.

========

Άν δέν είναι ΑΥΤΗ φωτογραφία ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, τότε ΠΟΙΑ είναι; ( ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ; ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ; )

 ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΝΕΙ …ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΟΥ  ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ;

Αυτό ο μεθύστακας στο πραξικόπημα του 74 ήταν ντυμένος με φαιοπράσινη στολή οπλισμένος σε οδόφραγμα ελέγχου της ΕΟΚΑ Β στη διασταυρωση του “Καφέ Παρί” της Λεμεσού κι ο πατέρας του ανέλαβε πραξικοπηματικά την Αστυνομική Διεύθυνση Επαρχίας Λεμεσού . Όταν ξέσπασε η εισβολή των ούννων ο καλός μπαμπάς κανόνισε το παιδί του να είναι σκοπός στην “Ανωτέρα” δίπλα από την Αστυνομική Διέυθυνση Λεμεσού ενώ τα παδιά του κοσμάκη βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο κούλις ΤΗΣ ΜΑΤΩΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Πωλητικοί χωρίς εθνική συνείδηση,χωρίς ήθος,χωρίς αξιοπρέπεια.Φιλά το χέρι της σαύρας που είναι γεμάτο από το αίμα των Κύπριων αγωνιστών.Ελλαδίτες και Κύπριοι πολιτικοί,συναγωνίζονται άξια σε προδοσία,σε δουλοπρέπεια και σε αισχύνη. Πολιτικές γλίτσες.Απλά εμετός!!!

===================

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.