Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 73 εκατομμύρια εκτρώσεις στον ”κόσμο” // Η ζωή μίας μάνας με 11 παιδιά – Οι χαρές και οι λύπες

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μωρό και κείμενο

 δηλαδή 200.000 περίπου την ημέρα ή αν θέλετε 1 κάθε ένα δευτερόλεπτο και αυτές χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο (άραγε υπάρχει ποτέ λόγος για να διακόψουμε μια κυοφορία-σκοτώσουμε ένα μωρό;) .

Στην Αμερική, το 30% το κυοφοριών είναι χωρίς πρόθεση, και περίπου οι μισές από αυτές καταλήγουν σε έκτρωση. Γύρω στις 2.500 την ημέρα , μόνο στις ΗΠΑ.

Το 20% από τον συνολικό αριθμό κυοφοριών καταλήγουν σε άμβλωση (δεν συμπεριλαμβάνονται οι αποβολές).

Στην Ελλάδα η έκτρωση είναι ”δικαίωμα” της γυναίκας μέχρι και τον 6ο μήνα, για λόγους ”υγείας”.

Ο αριθμός των αμβλώσεων, που σχετίζονται με κλινικές (73εκ.), θα ήταν πολύ μεγαλλίτερος, αλλά η αυξημένη διαθεσιμότητα του χαπιού της επόμενης ημέρας (άμβλωση κατ’ουσίαν) , μειώνει αρκετά τον αριθμό.

Στην γειτονική Αλβανία, οι επιλεκτικές του φύλλου εκτρώσεις , λαμβάνουν διαστάσεις θηριωδίας. Έτσι μια πατριαρχική οικογένεια επιλέγει την έκτρωση μόλις μάθει πως και το δεύτερο παιδί που θα φέρει θα είναι κορίτσι!!! (πηγή in.gr *)

*** τα παραπάνω στοιχεία είναι από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας Π.Ο.Υ

https://www.worldometers.info/abortions/

https://www.in.gr/…/alvania-xiliades-koritsia-den…/

===

Η ζωή μίας μάνας με 11 παιδιά – Οι χαρές και οι λύπες

Μια δροσιά η παρουσία αυτής της πολύτεκνης κυρίας σε μια χώρα που έρχεται τριτη σε όλο τον κόσμο στις εκτρώσεις. Να είναι ευλογημένη και να την έχει καλά ο θεός…

====================

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.